Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

AV Installation – løsninger til erhverv og boligforeninger.

Vi sælger, installerer og vedligeholder alle former for AV-løsninger til boligforeninger og erhverv. Vi tilbyder AV installation i hele Storkøbenhavn og udfører blandt andet følgende opgaver:

  • Salg og installation af AV/PA anlæg (projektor, forstærker, højtaler, taleanlæg m.m.)
  • Montering af info-skærme og interaktivt TV
  • Service af fællesantennesystemer
  • Støjbegrænsning af musikanlæg i beboerhuse, festlokaler, kulturhuse m.m.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Pris på AV installation og udstyr

Der findes et væld af muligheder, når det drejer sig om AV udstyr. Dermed er det også muligt at finde AV udstyr i næsten alle prislejer. Kontakt os uforpligtende og fortæl om jeres behov og budget, og vi hjælper gerne med et bud på den optimale AV installation.

Find en AV-løsning, der passer til jeres behov

Der findes et væld af forskellige løsninger inden for AV og PA. Typen og størrelsen på systemet afhænger naturligvis af hvor og hvad det skal bruges til. Vi er eksperter i AV/PA-løsninger, både til erhverv og til boligforeninger - herunder også løsninger til festlokaler, beboerlokaler og kulturhuse.

Vi rådgiver jer gerne, så I får valgt den helt rigtige løsning, der passer til netop jeres behov. Vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på en totalløsning - inklusiv montering og eventuel serviceaftale. Vi udfører også støjbegrænsning på systemerne, så I kan undgå naboklager.

Mere end 40 års erfaring

Vores mere end 40 års erfaring med arbejdet som bl.a. AV installatør er din garanti for at få leveret godt og håndværk og god service. Vi har en 24-timers vagtordning der gør, at du altid kan få fat på os, når der er allermest brug for det.

Kvalitetsløsninger, glade kunder og personlig service

Vi har glade kunder - det skyldes vores kvalitetsløsninger og gode, personlige service. Dertil er vi troværdige, punktlige og overholder vores aftaler. Medarbejderstaben er alsidig, veluddannet og stabil. Hvis du ønsker at høre mere om vores AV/PA-løsninger, er du altid velkommen til at ringe til os på 38 79 85 14 eller udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.