Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Netværksinstallationer til erhverv og boligforeninger

Vi opsætter netværksinstallationer for erhvervskunder og i boligforeninger. Vi udfører installationer med aktivt udstyr (switches, routere m.m.) og sørger for efterfølgende servicering. Dog tilbyder vi ikke serverløsninger. Vi kan blandt andet hjælpe jer med:

  • Fælles bolignetværk
  • Internetopsætning
  • Netværksinstallationer

Vi guider jer til den rette netværksløsning

Vi rådgiver jer gerne i valget af netværksløsning, så I fra starten får et set-up, der matcher jeres behov. Vi hjælper jer med at få valgt det rette udstyr og klarer alt derefter - fra installation til efterfølgende service af løsningen.

Vores personlige service og høje kvalitet giver tilfredse kunder

Vi sætter en ære i at tilbyde kvalitetsløsninger samt ærlig og personlig betjening. Vores medarbejdere er faguddannede, stabile og alsidige. Ligeledes sætter vi en ære i troværdighed - vi er punktlige og overholder alle indgåede aftaler - og det giver tilfredse kunder. Udfyld kontaktformularen nedenfor eller ring til os på telefon 38 79 85 14 for at høre mere om vores netværksløsninger og få et uforpligtende tilbud.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Pris netværksinstallationer

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på netværksinstallationer som matcher dit behov. Det er vigtigt at finde en løsning, der matcher lige præcis jeres behov, men som samtidig tager højde for udviklingen, så man – både på kort, mellemlang og lang sigt – får valgt den løsning, hvor man får mest muligt for sine penge. Derfor rådgiver vi gerne om den optimale kabling, de rigtige routere, switches mv. Kontakt os uforpligtende for et tilbud på netværksinstallation til din ejendom eller virksomhed.