Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Installation af porttelefoner og dørtelefoner

Vi er specialister i installation af dørtelefoner og porttelefoner - både til erhvervskunder og i boligforeninger. Vi kan også installere adgangskontrol med nøglebrikker. Vi monterer og udfører reparationer i hele Storkøbenhavn.

Vi fører et bredt udvalg af systemer til adgangskontrol, og vores medarbejdere kan naturligvis montere og reparere dem alle. Ligeledes tilbyder vi service og vedligeholdelse af dør- og porttelefoner.

Vælg det rigtige system til adgangskontrol

Kravene til porttelefoner svinger, alt efter omgivelserne og størrelsen på ejendommen. Der findes mange forskellige systemer, og det kan være et stort arbejde at finde ud af hvilket system, der egner sig til netop jeres behov. Vi står klar med råd og vejledning, så I får valgt det rigtige system til adgangskontrol - og I kan selvfølgelig altid få et uforpligtende tilbud på installation af dørtelefoner.

Kompetent, personlig service og kvalitetsløsninger

Nyt-El leverer personlig service og kvalitetsløsninger udført af kompetente medarbejdere. Vi har høj kundetilfredshed, hvilket blandt andet skyldes, at vi er troværdige, punktlige og altid overholder alle aftaler. Vores medarbejdere er stabile og alsidige og har de rette faguddannelser. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for installation, reparation og vedligeholdelse af systemer til adgangskontrol, er du velkommen til at kontakte os på telefon 38 79 85 14 eller via kontaktformularen - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Tilbud på dør- og porttelefoner

Ønsker du en pris på dørtelefon til din ejendom? Prisen på porttelefoner varierer alt efter dine behov. Er du på udkig efter en porttelefon med kamera, eller er der ingen brug for video? Skal systemet køre via IP telefoni? Indkøber du til en boligforening, afhænger det naturligvis også af antallet af lejligheder i din ejendom. Kontakt os på 38798514 og få et helt uforpligtende tilbud på pris på port- og dørtelefoner til din ejendom!

Service og reparation i hele Storkøbenhavn

Søger du en virksomhed til at servicere jeres system, eller har du søgt efter en reparatør, så står vi klar til at hjælpe med kompetente medarbejdere. Kontakt os uforpligtende hvad end I søger en serviceordning eller søger en virksomhed til reparation af jeres kontrolanlæg.

Mere end 40 års erfaring

Hos Nyt-El har vi mere end 40 års erfaring med installation af bl.a. dørtelefoner og porttelefoner. Vi har samlet et hold af de dygtigste medarbejdere, der hver dag gør deres ypperste for at levere el-arbejde af allerhøjeste kvalitet. Dørtelefoner er et af vores specialer, og vi giver altid gerne er uforpligtende tilbud.