Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Installation af videoovervågning hos private, erhvervskunder og boligforeninger

Vi har stor viden om og erfaring med installation af videoovervågning. Vi installerer og reparerer videoovervågningssystemer i hele Storkøbenhavn.

Vi udfører professionelle installationer i høj kvalitet. Vores udvalg af videoovervågningssystemer er bredt, og vores personale er selvfølgelig uddannet til at installere og reparere dem alle. Vi kan også tilbyde vedligeholdelse og service af systemerne.

Vælg det rette videoovervågningssystem

Kravene til videoovervågning varierer alt efter omgivelserne, og om systemet skal bruges af private, til erhverv eller i boligforeninger. Der findes et væld af forskellige systemer, og det kan være en udfordring at vælge et system, der dækker lige netop jeres behov. Nyt-El står til rådighed med ekspertise inden for de forskellige systemer og vejleder, så I får valgt det helt rette system - og vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på en totalløsning.

Vi er Milestone certificerede, men tilbyder også overvågningssystemer fra andre mærker.

Høj kundetilfredshed og kompetente kvalitetsløsninger

Hos Nyt-El får du personlig service og kvalitetsarbejde udført af faguddannede, kompetente medarbejdere. Vi er punktlige, troværdige og overholder alle vores aftaler - og det giver tilfredse kunder. Vil du høre mere om mulighederne inden for videoovervågning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 79 85 14 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Videoovervågning inde og ude

Behovene kan være forskellige, og uanset om du leder efter en løsning til udendørs videoovervågning eller et videoovervågningssystem til brug indendørs, står vi klar til at rådgive dig om den helt rigtige løsning.

Tilbud på videoovervågning

Behovet for overvågning kan være forskelligt afhængigt af formål, ligesom der ofte er forskel på, om der er tale om en løsning til erhverv, eller der er tale om privat videoovervågning. Valg af antallet af overvågningskameraer samt hvilket overvågningskamera, man vælger, afhænger også af det specifikke formål, arealet der skal dækkes, mulighed for placering i forhold til gældende regler om overvågning osv. Kontakt os gerne uforpligtende for en pris på videoovervågning, som dækker netop jeres behov.